eqvita-e-noviot-restoran-na-novak-i-jelena-gjokovikj_image
Споделете со пријателите!

Новак и Јелена Ѓоковиќ отворија ресторан за здрава храна 
Новак Ѓоковиќ и неговата сопруга Јелена, својата страст и почит кон здравата исхрана решија да ја претворат во заеднички проект. Тие му го претставија на светот својот прв ресторан за здрава храна, наречен Eqvita. Ѓоковиќ го опишува ресторанот на следниот начин:

„ Eqvita е повеќе од ресторан. Тој претставува концепт. Приказна. Поточно, љубовна приказна. И тоа лична приказна, бидејќи ја споделувам со мојата Јелена.“

Официјалното отворање следи за неколку недели. Овде погледнете ги првите фотографии од нaјновиот ресторан во монденскиот Монако. 


Споделете со пријателите!