carlos-garcia-adrenalinska-bomba-image19
Споделете со пријателите!

Ви прикажуваме нови фотографии од адреналинската прошетка на Карлос низ Скопје
Доколку не успеавте да го „фатите“ Карлос Гарсија како балансира покрај кеј на Вардар и кај тренинг карпата, денес е вашата шанса. И не само тоа, тој попладнево ќе има големо слеклајн шоу, нешто што се случува за прв пат во Македонија. Денес, ќе имате уникатна можност одблиску да се запознаете со вештината слеклајн. Слеклајн претставува балансирање на еластична лента која за разлика од одење по жица, е многу поинтересно, бидејќи еластичноста на лентата овозможува динамични движења кои што го подигаат адреналинот на изведувачот но и на гледачот.

Неговото шоу закажано во 17.30 часот, го отвора најголемиот настан за здрав животен стил – Health, Fitness & Wellness Expo, кој се одржува по втор пат во Александар Палас, а ќе трае цел викенд. Ние ќе бидеме таму, бидејќи Pharmanews.mk е медиумски партнер на овој настан. Ве очекуваме на најдобрата afterwork забава во градот, а во меѓувреме погледнете ги ексклузивните фотографии од вториот ден на слеклајн шампионот Карлос Мерајо Гарсија во Скопје.  

ФОТО:

Photo Gallery


Споделете со пријателите!