Карлос во Скопје 7
Споделете со пријателите!

Ова се нашите најверни читатели, на кои порталот PharmaNEWS.mk ќе им овозможи да го посетат најкул настанот за овој викенд во Скопје  Health, Fitness & Wellness Expo – сè на едно место за поздрав живот!

Добитници на гратис влезница се:

  1. Зора Јањиќ
  2. Милица Римановска
  3. Билјана Стојановска
  4. Моника Костовска
  5. Маја Самарџиоска
  6. Анета Стефановска
  7. Милица Трифуноска
  8. Филип Божиновски
  9. Марија Радеска Џукич
  10. Кристијан Ристески

Вашите имиња ќе бидат додадени на влезот на Александар Палас каде со лична идентификација ќе бидете пуштени на настанот.

П.С. Вашите влезници важат за било кој ден од одржувањето на настанот.
poster-hfw-web-1


Споделете со пријателите!