edna-od-deset-zheni-go-shpionira-svojot-soprug_image
Споделете со пријателите!

Ново истражување откри дека 1 од 10 жени го шпионира партнерот
Според неодамнешната анкета спроведена врз илјада брачни парови на возраст од 18 до 65 години, околу 10% од жените признале дека скришно ги читаат мејловите и пораките на своите сопрузи. За некои од нив, поточно околу 9%, читањето пораки не е доволно, и тие признале дека се логираат на профилите на социјалните мрежи од нивните партнери.  

Но оваа анкета откри и нешто алармантно, а тоа е дека 1 од 20 сомничави жени презеле апликација од интернет, со којашто тајно го следеле мобилниот телефон на сопругот.

За споредба, мажите повеќе им веруваат на своите сопруги и изразено во проценти, околу 5% од нив ги шпионираат своите партнерки, а 3% ги шпионираат нивните профили на социјалните мрежи.


Споделете со пријателите!