Health-Fitness-Wellness-Expo
Споделете со пријателите!

Ова се нашите најверни читатели, на кои порталот PharmaNEWS.mk ќе им овозможи да го посетат најкул настанот за овој викенд во Скопје… Health, Fitness & Wellness Expo. Сè на едно места за поздрав живот!

Добитници на гратис влезница се:

  1. Маја Ефремова Шекерова
  2. Елена Ристовски
  3. Марија Панајотовиќ
  4. Елизабета Дика
  5. Маријана Стефановска
  6. Сузана Чорбич
  7. Мерсиха Шукри
  8. Gregory Green
  9. Марко Недановски
  10. Филип Ачкоски

Вашите имиња ќе бидат додадени на влезот на Александар Палас каде со лична идентификација ќе бидете пуштени на настанот.

П.С. Вашите влезници важат за било кој ден од одржувањето на настанот.

WHE_programa
Програмата на Health, Fitness & Wellness Expo – Скопје

Споделете со пријателите!