carlos-garcia-adrenalinska-bomba-image
Споделете со пријателите!

Големо слеклајн шоу на отворањето на Health, Fitness & Wellness Expo
Адреналинската бомба ни доаѓа од Шпанија и се вика Карлос Мерајо Гарсија, трикратен шпански шампион во слеклајн!

ШТО Е СЛЕКЛАЈН? Слеклајн е повеќе од спорт, тоа е начин на живот!

САКАТЕ ДА ДОЗНАЕТЕ ПОВЕЌЕ? Бидете утре во Александар Палас, точно во 17:30 часот. 

ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧУВА? Утре е големото отворање на единствениот саем за здрав животен стил во Македонија, Health, Fitness & Wellness Expo.

Pharmanews.mk е секогаш партнер со најдобрите, со оние кои што воспоставуваат нови стилови и начини, па така, Pharmanews.mk е медиумски партнер на Health, Fitness & Wellness Expo.

Во прилог, погледнете како помина првиот ден на Карлос во Скопје. Бидејќи тој не е обичен турист, туку шампион, го разгледа градот низ една поинаква (слеклајн) перспектива. Ова е неговото загревање пред утрешното големо шоу на отворањето на Health, Fitness & Wellness Expo, на кое едноставно мора да присуствувате!

Ве оставаме да уживате во ЕКСКЛУЗИВНИТЕ ФОТОГРАФИИ:

Photo Gallery


Споделете со пријателите!