Споделете со пријателите!

Реновирана службата за трансфузија во Куманово изградена во 1924 година
Министерот за здравство Никола Тодоров ги промовираше новите реновиран простории на службата за трансфузиона медицина Куманово кои функционираат во рамките на Институтот за трансфузиона медицина Скопје.

Превземено од: Министерство за здравство на Република Македонија

Прочитајте повеќе»


Споделете со пријателите!