Споделете со пријателите!

Соопштение од комисијата за заразни болести поради појавата на туларемија во Република Македонија

Комисијата за заразни болести при Министерството за здравство ја разгледа актуелната епидемиолошка состојба со појавата на заболувањето туларемија во државата и донесе мерки и заклучоци во врска со истата…

Превземено од: Министерство за здравство на Република Македонија

Прочитајте повеќе»


Споделете со пријателите!