Споделете со пријателите!

Соопштение за јавноста: 25 јуни 2015

Фондот за Здравствено Осигурување на Македонија информира дека денес, четврток, 25 јуни 2015 година, директорите на ФЗОМ, Сашо Стефаноски и Орхан Рамадани, заедно со стручниот тим на ФЗОМ ќе продолжат со спроведување на новиот проект на ФЗОМ – „Директорите на ФЗОМ директно со осигурениците“. Директорите ќе ја посетат подрачната служба Тетово и  ќе го поминат поголемиот дел од работниот ден со вработените во подрачната служба и осигурениците.

Во рамки на посетата на Тетово, директорите на ФЗОМ ќе ja посетат и ново отворената аптекарска станица во село Палатица.

 

Превземено од: Фондот за здравствено осигурување на Република Македонија

Прочитајте повеќе»


Споделете со пријателите!