Споделете со пријателите!

Македонија со свој представник на регионална конференција за репродуктивно здравје во Софија – Република Бугарија

Заменик министерот за здравство, Јовица Андовски, присуствува на регионалната конференција за подобрување на репродуктивното здравје во регионот, која се одржува од 27 до 29 мај во Софија, Република Бугарија, во организација на Фондот за население на Обединетите нации (УНФПА).

Превземено од: Министерство за здравство на Република Македонија

Прочитајте повеќе»


Споделете со пријателите!