Интервју: Катерина М. Попоска, генерален менаџер на Тримекс  

Ние ги поддржуваме порталите како PharmaNEWS.mk кои даваат вистински информации за подигнување на нивото на информираност и едукација на потрошувачите за нивното здравје и правилна употреба на додатоците во исхтраната.

Лушпи од јајца наместо пломби

Како лушпите од јајцата можат да помогнат да се пополнат дупките во забите на природен начин За многумина одењето на забар претставува стресно, болно и…