Која диета топи најмногу масти?

Неодамнешните научни истражувања потврдија дека слабеењето успешно се постигнува и со ниско-јаглехидратна диета и со ниско-мастна диета, меѓутоа диетата со редуциран внес на масти топи повеќе масти…