Дали женските производи за интимна нега го зголемуваат ризикот за инфекција?

Денеска жените користат секакви средства за одржување на интимната хигиена, притоа игнорирајќи го фактот дека тие можеби можат да доведат до потенцијални здравстени ризици за нивното здравје…