Придобивки од витаминот Ц

Користа од витаминот Ц е навистина голема, а негативните последици речиси и не постојат, пред сè поради тоа што овој витамин практично не може да се предозира…

Витаминот Ц го продолжува животот

Општо познато е дека Витаминот Ц има бројни здравствени придобивки, но науката отиде подалеку и откри дека внесувањето на соодветно количество од овој витамин може да ви го продолжи животот…