nov_predizvik_vo_gradot_slackline_image
Споделете со пријателите!

Ексклузивно во Македонија Sport Inn ја овозможува Slackfit фитнес програмата на Gibbon Slacklines
Предновогодишните одлуки се новите новогодишни одлуки! Sport Inn и Gibbon Slacklines Macedonia ги предизвикуваат сите поборници на активниот живот, спортот и здравите навики, но особено ги предизвикуваат оние „забушантите“, да ги воведат овие навики, но не „Од понеделник!“, не „Од 1-ви!“ и не „Од Нова Година!“, туку веднаш!

Ексклузивно во Македонија, Sport Inn ја овозможува Slackfit фитнес програмата на Gibbon Slacklines, а вие имате исклучителна шанса да се приклучите на овој натпревар и бесплатно да тренирате во текот на осумте недели со тим од професионалци. 

Покрај бесплатна фитнес програма, фит тело и нови здрави навики, на крајот од овој предизвик, трите тима чии што збир на поени ќе биде најголем, ќе освојат вредни награди од организаторот – Sport Inn, и тоа: Трето место: Четири пати неделно бесплатно вежбање во Sport Inn за сите членови на тимот; Второ место: Classic line за сите членови на тимот; Прво место: Патување во Минхен – гледај ги GIBBON Slackiles Masters 2017 во живо или кажи си здраво со некој pro rider!!!

Пријавите траат само една недела, до 7-ми ноември, а бројот на учесници и тимови е ограничен, па побрзајте со пријавите!За пријавување, потребно е само да го пополните формуларот на овој линк.

За овој натпревар се предвидени вкупно 40 учесници – 10 тима од по 4 членови, кои во текот на осумте недели ќе треба да постигнат како индивидуални, така и тимски резултати. Тимовите ќе ги освојуваат поените според повеќе критериуми: издржливост и правилно вежбање за време на тренинзите, редовност на тренинзите но и поддршката од нивните пријатели и фанови на социјалните мрежи – Youtube, Facebook и Instagram.
nov_predizvik_vo_gradot_slackline_image1

Тренинзите ќе се одржуваат два пати неделно, во спортската сала на Карате клубот „Работнички” во Капиштец – секоја среда и петок од 18 до 19 часот, во периодот од 09.11 – 28.12.

Следете ја фан страната на Gibbon Slacklines Macedonia – за да бидете во тек со сите информации поврзани со натпреварот. Ем здрав живот, ем фит тело, ем награди. Побрзајте!

Sport Inn
Истарска бр. 33, 1000 Скопје, Македонија
+389 2 321 6665; +389 78 700 070
www.sportinn.mk
hello@sportinn.mk

gibbon-banner-728x90

*комерцијален текст 


Споделете со пријателите!