Споделете со пријателите!

Резултати од истражување на задоволството на пациентите од функционирањето на системот МојТермин
Во прилог е линкот каде може да ги прегледате статистички обработените резултати од истражувањето на задоволството на пациентите од функционирањето на системот МојТермин

Превземено од: Министерство за здравство на Република Македонија

Прочитајте повеќе»


Споделете со пријателите!