Споделете со пријателите!

Министерот Тодоров во посета на пунктот за рурален доктор од проектот „Рурален доктор“ во село Таринци, општина Карбинци
Министерот за здравство Никола Тодоров заедно со директорката на ЈЗУ Здравствен дом „Панче Караѓозов“, Валентина Варадинова-Везенкова го посетија пунктот за рурален доктор во село Таринци, општина Карбиници. Станува збор за еден од седумте пунтови од проектот „Рурален доктор“ во штипско-карбинскиот регион.

Превземено од: Министерство за здравство на Република Македонија

Прочитајте повеќе»


Споделете со пријателите!