Споделете со пријателите!

Информација: 25 февруари 2016

Фондот за здравствено осигурување на Македонија, меѓу другите, одобри средства за лекување во странство и за осигурените лица М.М, за И.П. и за Е.Д. за кои имаше апели за донација за лекување во странство.

Фондот продолжува посветено да работи на обезбедување на квалитетни здравствени услуги на осигурените лица.

Превземено од: Фондот за здравствено осигурување на Република Македонија

Прочитајте повеќе»


Споделете со пријателите!