Споделете со пријателите!

Информација: 08 март 2016

Фондот за здравствено осигурување на Македонија, меѓу другите, одобри средства за лекување во странство и за осигуреното лице Х.С. за кое имаше апели за лекување во странство.

Фондот продолжува посветено да работи на обезбедување на квалитетни здравствени услуги на осигурените лица.

Превземено од: Фондот за здравствено осигурување на Република Македонија

Прочитајте повеќе»


Споделете со пријателите!