Вога „VOGA“ нов фитнес тренд [Видео]

  Доколку ви е здосадено од вообичаените тренинзи во теретана, пилатес, јога, зумба… светот моментално го тресе новиот фитнес тренд – Вога „VOGA“ Оргиналната идеа…