Првата трансплантација
на череп и скалп во светот [ВИДЕО]

Замислете да ги спојувате крвните садови со големина од 0,16 см под микроскоп со помош на минијатурни конци со половина од дијаметарот на човечката коса, користејќи алати со кои може да се направи квалитетен швајцарски часовник…