Ординацијата Д-р Анчевски го одбележа 10 годишниот јубилеј

По повод 10-годишниот роденден палетата на ласерски техники се збогатува и со ласери за отстранување на тетоважи, за третман на габични инфекции на нокти, за третирање на попуштени вени и капилари и ласерска техника за освежување на лице, Clearlift