Безбедноста на естетското продолжување трепки [ВИДЕО]

Иритациите кои може да се појават од екстензиите за трепки предизвикани од самите екстензии или од лепилото, предизвикуваат чешање, а со тоа и потенцијална опасност од искорнување на вистинските трепки…