Споделете со пријателите!

Соопштение за јавноста (07.04.2015)
Фондот за здравствено осигурување на Македонија – ФЗОМ воведува нова пракса на отворени денови за осигурениците и нивните идеи, предлози и прашања. Отворени денови ќе се одржуваат во сите 30 подрачни служби на фондот.

Директорот Стефаноски информираше дека од оваа недела (четврток, 09 април 2015 година) ќе се одржат отворените денови на ФЗОМ и ќе се организираат секој четврток од 10:00 часот до 15:00 часот.

Превземено од: Фондот за здравствено осигурување на Република Македонија

Прочитајте повеќе»


Споделете со пријателите!