Споделете со пријателите!

Министерот за здравство, Никола Тодоров вчера ја посети Општата болница и службата за Итна медицинска помош при Здравствениот дом во Куманово
Министерот се сретна со докторите, медицинските сестри и останатиот персонал кој беше ангажиран за време на настаните изминатите два дена. На средбата, министерот беше детално запознаен со постапувањето на медицинските тимови околу третманот на повредените лица.

Превземено од: Министерство за здравство на Република Македонија

Прочитајте повеќе»


Споделете со пријателите!