Facebook Demo

Споделете со пријателите!

Pharmanews

Health & Wellness Website
31K

За ЗДРАВЈЕТО, сакам да знам!

Pharmanews

5 hours 31 minutes ago

Што е теоријата на огледалото?

#pharmanews #lifestyle #ЖивејЗдраво #ЖивотенСтил #здравје

Pharmanews

1 day 5 hours ago

Расте бројот на компании кои ја прифаќаат употребата на оваа дигитална технологија!

#pharmanews #здравје #иновации #Медицина #ЖивејЗдраво

Pharmanews

3 days 4 hours ago

Најчесто користени пробиотици, се различните видови од родот Bifidobacterium и Lactobacillus...

#pharmanews #здравје #медицина #ЖивејЗдраво

Pharmanews

4 days 5 hours ago

Ако токму вие сте од оние претерано продуктивните луѓе кои едноставно не може да замислат дека некој од нивното семејство ја одложува некоја работа, само застанете, и не им префрлајте дека се мрзеливи.

#pharmanews #здравје #медицина #ЖивејЗдраво

Pharmanews

5 days 2 hours ago

Состојбата со грип во Република Северна Македонија до 01.12.2019

#pharmanews #здравје #грип

Pharmanews

1 week 5 hours ago

Дали сте се запрашале зошто на дадени ситуации секогаш реагирате на истиот начин?

#pharmanews #lifestyle #ЖивејЗдраво #ЖивотенСтил #здравје

Pharmanews

1 week 1 day ago

Потребни се две до четири недели за да се развие потребниот имунитет!

#pharmanews #здравје #медицина #ЖивејЗдраво

Pharmanews

1 week 2 days ago

Дали страдате од постојано студени стапала?

#pharmanews #здравје #медицина #ЖивотенСтил #ЖивејЗдраво

Pharmanews

1 week 3 days ago

Во Р.С. Македонија 88% од заболените се од машки пол, а 12% се од женски пол!

#pharmanews #преземено #здравје

Pharmanews

1 week 3 days ago

Кардиоваскуларните заболувања се една од водечките причини за смрт кај луѓето во неразвиените земји...

#pharmanews #здравје #медицина #ЖивејЗдраво

This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.


Споделете со пријателите!